Vulkanizer

Vulkanizer

KVALITETA I POVJERENJE

Bez obzira na to vozite li novi automobil ili onaj s kojim ste već godinama, redovita njega i održavanje ključni su za osiguranje njegove dugotrajnosti i glatke vožnje.

Vulkanizerske usluge, od vitalnog značaja za vašu sigurnost na cesti, uključuju pregled, zamjenu i balansiranje guma, kao i zamjenu ventila. DR Auto, vaš pouzdani vulkanizer u Zagrebu, nudi visoku kvalitetu ovih usluga, zahvaljujući godinama iskustva u branši. Osim toga, nudimo vam vrhunske gume po pristupačnim cijenama, s opcijom plaćanja na rate karticama i dodatnim popustom za gotovinska plaćanja.

Promjena godišnjih doba donosi različite izazove za vaše gume, ali vaše povjerenje u njihovu izvedbu treba biti konstantno. U DR Auto, možete odabrati iz širokog spektra guma za sve uvjete vožnje, bilo da su u pitanju svevremenske gume ili specijalizirane ljetne i zimske varijante. Naš asortiman uključuje renomirane proizvođače poput Goodyeara, Bridgestonea, Firestonea, Hankooka, Save i drugih.

Uz našu garanciju kvalitete, fleksibilne mogućnosti plaćanja i popuste, DR Auto je vaša destinacija za sve vulkanizerske potrebe u Zagrebu.

VULKANIZERSKE USLUGE

Na sve usluge odobravamo plaćanje na rate karticama te 10% popusta za plaćanje gotovinom.