Automehanika

Automehanika

SIGURNOST I KVALITETA

Kad god sjednete za volan svog automobila, imate određeni cilj. Bilo da je riječ o odlasku u trgovinu, putovanju na posao ili odmoru s obitelji, vaša želja je stići na odredište učinkovito i bez ikakvih neugodnosti. Međutim, ponekad se suočimo s neočekivanim problemima s automobilom koji zahtijevaju stručnu intervenciju automehaničara.

Redovan posjet autoservisu dio je svakodnevice svakog vozača, a od iznimne je važnosti izabrati servis koji pruža kvalitetu i pouzdanost. U našem servisu u Zagrebu, s dvadesetogodišnjim iskustvom i preko tri tisuće uspješno popravljenih automobila, ponosimo se mogućnošću brze i učinkovite pomoći pri svakom kvaru. Spremni smo surađivati s vama kako bismo pronašli najisplativije rješenje za vaše potrebe popravka i održavanja.

Osim što garantiramo za kvalitetu našeg rada, nudimo i fleksibilne uvjete plaćanja, uključujući plaćanje na rate, te dodatni popust na gotovinske uplate. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su naša najveća briga, stoga nam možete s povjerenjem prepustiti brigu o vašem četverokotačnom prijatelju.

USLUGE KOJE NUDIMO

Na sve usluge odobravamo plaćanje na rate karticama te 10% popusta za plaćanje gotovinom.