Auto Dijagnostika

Auto Dijagnostika

BESPLATNA DIJAGNOSTIKA

Provjerite stanje vašeg automobila prije nego što postane prekasno!

Osjećate li da vaš automobil ne funkcionira kako treba dok ga vozite? Zapalilo se svjetlo za provjeru? U našem servisu, vrhunski stručnjaci za auto dijagnostiku stoje vam na raspolaganju! Koristimo modernu tehnologiju i sofisticiranu opremu kako bismo precizno identificirali uzrok problema, osiguravajući da vaša vožnja bude glatka i sigurna.

Ne čekajte da se upali svjetlo za provjeru; čak i ako svjetlo nije aktivirano, vaš automobil može imati skrivene probleme. Neki kvarovi imaju zasebne indikatore ili nisu povezani sa standardnim svjetlosnim kodovima. Također je moguće da indikatorsko svjetlo ne radi ispravno.

Kao što i ljudi trebaju redovne zdravstvene preglede, tako i automobili trebaju dijagnostičke provjere. S auto dijagnostikom, možemo temeljito pregledati sve sustave vašeg automobila. Rezultati dijagnostike uspoređuju se s unaprijed zadanim parametrima kako bismo utvrdili postojanje bilo kakvih grešaka u sustavu. Provjeravamo ispušne plinove, akumulator i alternator, zračne jastuke, sustave klime i druge važne dijelove.

Nudimo garanciju na naše usluge, prihvaćamo plaćanje na rate te nudimo popuste za gotovinska plaćanja.

ŠTO SE SVE TESTIRA POMOĆU AUTODIJAGNOSTIKE

Na sve usluge odobravamo plaćanje na rate karticama te 10% popusta za plaćanje gotovinom.