Auto Klime

Auto Klime

OSVJEŽAVAJUĆA VOŽNJA

Kada se temperatura povećava, ništa nije osvježavajuće kao vožnja u automobilu s hladnom, klimatiziranom unutrašnjosti. Međutim, tijekom vremena, spojnice klime mogu postati labave, a izvor neugodnih mirisa unutar vozila često se nalazi u klima uređaju. Osim toga, vaša klimatizirana vožnja može postati izvorom mikroorganizama koji su opasni za zdravlje. Iz ovih razloga, servis autoklime je potrebno redovito obavljati.

Najbolje je servisirati klima uređaj prije početka ljetne sezone ili prije duljeg putovanja tijekom ljetnih mjeseci.

DR AUTO nudi punjenje i servis auto klima uređaja za osobna i teretna vozila. Redovitim servisiranjem i održavanjem klima uređaja u vašem automobilu značajno produljujete njegov vijek trajanja, što dovodi do uštede na skupim popravcima. Također, nudimo garanciju, mogućnost plaćanja na rate te popuste za gotovinska plaćanja.

Postupak servisa nije skup i brzo se obavlja. Uključuje dopunu klime, filtraciju i vakumiranje, čime se uklanja neugodan miris iz klima uređaja te poboljšava njegov rad.

Redovito održavanje klima uređaja u automobilu ključno je za sprječavanje nastanka plijesni i osiguravanje dugovječnosti sustava auto klime.

VAŠU AUTO KLIMU MOŽEMO:

Na sve usluge odobravamo plaćanje na rate karticama te 10% popusta za plaćanje gotovinom.